Köpvillkor

Priser

Samtliga priser anges utan moms och frakt, om inget annat anges. Vi reserverar oss för eventuella inmatningsfel av priser/texter samt för drastiska valutaförändringar eller force majeur.

Observera att totalpriset på beställningar med märkning, dvs. tryck, brodyr etc. kan komma att justeras. Exempel på sådana tillfällen är om din logotyp inte uppfyller kraven som krävs för att fungera som tryckoriginal. Likaså kan det ske om antalet färger på trycket du önskar beställa inte överensstämmer med logotypen du skickat in. Inga prisjusteringar kommer dock ske innan du som kund har godkänt dessa.

Betalningsvillkor

Här kan du handla mot kontokort och faktura.

För att hantera våra betalningar använder vi oss av “”

XXXX

Orderbekräftelse

Du får en orderbekräftelse via e-post vid varje order. Om du ej finner den i din inkorg – kolla din skräppost.

Eventuella anmärkningar/rättelser kan göras så länge din order har statusen under behandling – när den är skickad för produktion är det försent att göra några ändringar.

Korrektur

I de fall det är befogat, får du korrektur och designförslag via e-post på de produkter som ska förses med tryck/märkning. I dessa fall måste korrektur måste godkännas för att produktionen ska starta. Godkännande av korrektur eller förslag på eventuella ändringar gör du direkt till oss via e-post eller telefon.

Korrektur skickas på de produkter där ni skickat oss logotyp eller textidéer och vi hjälper er med designförslag.

Korrektur skickas vanligtvis inte då ni själva designat ert tryck via vår online designer eller via någon av våra nedladdningsbara designmallar. Vi gör dock en grundläggande koll av dessa filer och kontaktar er om något verkar galet.

Logotyper

Vi rekommenderar att de logotyper ni sänder oss är vektoriserade – och  i något av formaten ai, eps, pdf eller svg. Logotyper av dessa format är uppbyggda av banor i stället för av pixlar. Det gör att man kan skala dem från smått till stort utan att de tappar kvalitet.

Har ni anlitat en grafiker eller en reklamfirma för att skapa er logotyp, så finns er logga med största sannolikhet i något av dessa format.

Vi garanterar ej tryckkvalitet eller skärpa i trycken på de logotyper som ni sänder oss i formaten jpg, png eller gif.

Vill ni vara säker på att er logotyp kommer att fungera i tryck..? Oavsett om ni har för avsikt att beställa produkter från oss, boka en tidningsannons eller gör en bildekor hos en lokal aktör får ni gärna kolla in vår vektoriseringstjänst – LogoFix.se

Bildmaterial

I samband med att ni beställer av oss intygar ni samtidigt att ni har rättigheter att använda er av det bildmaterial som ni skickar in.

Om vi mot förmodan skulle misstänka att ni ej har rättigheter till bildmaterialet – och motsatsen ej går att styrka – så förbehåller vi oss rätten att avbryta och makulera en beställning.

Behöver ni bildmaterial till er design kan vi rekommendera Pixabay.com för gratis fotografier och Vecteezy.com för kostnadsfri vektorgafik.

Leveranstider

Normal leveranstid på produkter med tryck/märkning är ca 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

Vissa produkter kan levereras snabbare mot pristillägg, så kallad expressleverans. Pristilläggets storlek beror på olika faktorer, så som exempelvis produkttyp och leverantör. Var vänlig kontakta oss för prisinformation. Din begäran om expressleverans måste bekräftas av oss innan löftet gäller. Garanterad leveranstid förutsätter tryckfärdigt original.

Produkter utan märkning levereras i regel inom 2-7 dagar.

Leveransvillkor

Vi skickar generellt paket med DHL och mindre försändelser med PostNords varubrev.

Vi levererar endast till gatuadresser. DHL kör ej ut paket till Box-adresser.

Vid tillfällen då det uppstår leveransproblem som vi ej kan styra över, så som naturkatastrofer, krig, terrorism, fel på fraktbolags bilar/flygplan eller annat transportslag, stöld, brand, konkurser, felleveranser från fabrik eller liknande, då leveranser ej kan fullföljas i tid, får vi ej ställas till svars vare sig rättsligt, ekonomiskt eller på annat sätt för detta.

Produkter

Av tekniska skäl är vissa nyanser av produkter svåra att återge i bild. Därför kan någon färg skilja sig en aning från den verkliga produkten.

Vi strävar alltid efter att den produktinformation du hittar på sidan ska vara korrekt och riktigt. Vi reserverar dock för att skrivfel och faktafel kan förekomma.

Vid specialfärgning av produkter, eller tryck, reserverar vi oss för en färgdifferens på 5-10% på angiven PMS-färg på grund av produktions-, material- och trycktekniska skäl. Vår ambition är dock alltid att komma så nära som möjligt den färgnyans som är beställd.

Bytesrätt/återlämning av produkt

Bearbetade artiklar bytes ej.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • Få tips om spännande nyheter
  • Få exklusive rabattkoder
  • Få inspiration till ditt nästa reklamprojekt

Kontakta oss

PromoNet.se
Timmervägen 14
791 62 Falun
Sverige

Sociala medier

© 2024 PromoNet.se - The Promotion Network